Bylo, je a bude

24.05.2012 19:51

Bohužel, i měsíc po Obranářském dni se ke mně nedostaly žádné fotografie Exe a jeho boje s Petrem Poliánem :-(, třeba mi budou někdy zaslány...

16.5. oslavil Exík a celý vrh E Alarm Beskyd 6. narozeniny. Milým fousáčům přeji hlavně pevné zdraví a pohodu s pánečky po boku. Ex dostal velký dárek - parádní pelíšek do kuchyně a žvýkací tyčky z bůvolí kůže. Je to ekonom a myslí na horší časy - okamžitě si tyčky potřeboval jít zahrabat. Lepší skrýš než jehličí pod tůjemi a jalovci si nemohl vybrat. Jeho fousy si jistě dovedete představit.

Momentálně mi začíná zkouškové období a tak se na cvičák často nedostanu. Cvičíme tedy aspoň doma, někdy i improvizovaně agility :-)

Exíkovo zkouškové období nastane na podzim, kdy se nejspíš pokusíme na domácím placu o BH, možná si zazávodíme na našem závodě, ale to je ještě daleko.

14.6. vyrazíme přednášet dětem do MŠ Ignáce Šustaly v Kopřivnici o chování k pejskům, aby předcházeli případným úrazům a taky předvést dětem, co takový pejsek dovede.

Jedna fotečka unaveného Exouše na novém pelíšku - vyvýšený okraj slouží jako parádní podložka pro těžkou kníračí hlavinku :-) :